Poslastice

Poslastice za pse mogu se podeliti u četiri kategorije, pri čemu prvu čine poslastice bogatog ukusa, koje je dobro davati isključivo kao nagradu, i to retko, jer su kalorične. Reč je o svim poslasticama niže cene, koje se prodaju u kesicama, zgodnim za nošenje u džepu i davanje u specijalnim prilikama.

Drugu grupu čine proizvodi za žvakanje, koji su obično tvrđi i većinski životinjskog porekla. Kada su ovi proizvodi u pitanju, najbolji su oni koji nisu potpuno tvrdi, kako ne bi došlo do frakture zuba.

U treću grupu spadaju proizvodi za održavanje higijene zuba, a naša su preporuka svakom vlasniku. Kod ovih proizvoda potrebno je obratiti pažnju na reakcije psa, jer oni sadrže jedinjenja koja se bore protiv bakterija i mogu biti malo teži za probavu, te ako jedan proizvod za zube ne prija psu, preporučljivo je probati drugi tip.

Konačno, četvrtoj grupi proizvoda pripadaju zdrave užine i poslastice od prirodnih sastojaka, kao što je sušeno meso divljači. To su poslastice koje nije nužno potrebno ograničavati kao "slatkiše", jer su veoma zdrave, ali takođe nije dobro davati više komada zaredom jer su kalorijski jake i jer će pas ubuduće tražiti samo tu vrstu hrane.

+ Saznaj više - Zatvori
Set Descending Direction
Svi proizvodi Akcija
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-36 od 184

Page
po strani
Set Descending Direction
 1. Calibra Joy Dog Mini Losos Kocke 70g
  Calibra Joy Dog Mini Losos Kocke 70g
  Special Price 175,50  Regular Price 195,00 
 2. Calibra Joy Dog Classic Štapići Lososa 80g
  Calibra Joy Dog Classic Štapići Lososa 80g
  Special Price 180,00  Regular Price 200,00 
 3. Calibra Joy Dog Classic Tračice Jagnjetine 80g
  Calibra Joy Dog Classic Tračice Jagnjetine 80g
  Special Price 180,00  Regular Price 200,00 
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-36 od 184

Page
po strani
Set Descending Direction
© PetSpot 2021. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane