OPŠTI USLOVI

Na osnovu odredbe čl.13. i čl.27. Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014, 6/2016-dr.zakon I 44/2018 dr.zakon) privredno društvo Pet Spot d.o.o. Beograd, obaveštava svoje drage potrošače koji robu kupuju putem internet sajta www.petspot.rs

- da upotrebom Internet stranice www.petspot.rs korisnici prihvataju objavljene uslove korišćenja Pet Spot d.o.o. i korisnici s opštim uslovima ugovaraju međusobne obaveze pri kupovini u Internet prodavnici www.petspot.rs

- da se prodaja robe putem internet sajta www.petspot.rs obavlja u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Pet Spot d.o.o., Autoput za Zagreb 18, mat.br. 20948116, PIB: 108185387, Tel.: +38163291722, office@petspot.rs, adresa za izjavljivanje reklamacije je: prodaja@petspot.rs

- da roba koja se nalazi u ponudi web stranice www.petspot.rs sadrži osnovna obeležja i poseduje svojstva u skladu sa definisanom deklaracijom.

- da se kupovina preko naše prodajne internet stranice www.petspot.rs smatra prodajom na daljinu u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014, 6/2016-dr.zakon I 44/2018 dr.zakon)

- da je prodajna cena iskazana u dinarima sa obračunatim PDV-om i nalazi se uz svaki artikal na stranici.

- da Pet Spot d.o.o. ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje e-mail obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajt, npr. umesto 10 000 din je navedena cena 100 din i tome sl., nastale kao rezultat greške izazvane ljudskim faktorom.

- da Pet Spot d.o.o. zadržava sva prava promene cene proizvoda.

- da se kupljena roba isporučuje kurirskom službom City Express.

- da je cena isporuke robe 260 dinara.

- da je usluga isporuke robe besplatna za porudžbine koje su veće od 4000 rsd i težine do 30kg. Isporuka porudžbina koje prelaze 30kg se obračunava po cenovniku kurirske službe. Svaki sledeći 1 kilogram se naplaćuje dodatno 29,00 din bez PDV-a, ili 34,80 din sa PDV-om.

- da porudžbine čija je vrednost ispod 4000 rsd podležu plaćanju dostave.

- da potrošač robu koju kupuje putem internet sajta www.petspot.rs može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, kao i istaknutim platnim karticama u trenutku kupovine na sajtu;

- potrošač ima pravo povraćaja robe u roku od najviše 14 dana.

- isporučeni artikal može biti zamenjen drugim artiklom veće, manje ili iste cenovne kategorije od prethodno poručenog. Zamena će biti izvršena u roku od 14 dana.

- nakon izvršene isporuke potrošač ima pravo na odustanak od ugovora i povraćaj sredstava u visini plaćene kupoprodajne cene za predmetnu robu, u roku od 14 dana.

- roba koja je poručena putem ONLINE prodavnice podleže pravu reklamacije nakon korišćenja, na način koji je definisan za robu kupljenu putem ONLINE prodavnice.

- da su opšti uslovi korišćenja sastavljeni u skladu sa zakonom Republike Srbije.

- da Pet Spot d.o.o. zadržava pravo izmene opštih uslova na Internet stranici www.petspot.rs bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su za korisnike obavezujuće.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Pet Spot d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe Internet stranice www.petspot.rs i njenog sadržaja.
Pet Spot d.o.o zadržava pravo izmene sadržaja na Internet stranici bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. Pet Spot d.o.o. će nastojati da prikaže najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici www.petspot.rs s obzirom na cene, rokove isporuke, opise proizvoda, fotografije i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost. Artikli prikazani na sajtu www.petspot.rs su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Fotografije su informativnog karaktera i, kao takve, mogu odstupati od aktuelnog stanja.

OGRANIČENO PRAVO UPOTREBE

Posetioci Internet stranice www.petspot.rs sadržaj koriste isključivo u lične i nekomercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dela bez dozvole Pet Spot d.o.o. je zabranjena.

KUPOVINA I ISPORUKA ROBE

PET SPOT D.O.O. nudi mogućnost online kupovine uz minimalni iznos porudžbine od 500 rsd.

Usled novonastalih okolnosti uzrokovanih pandemijom virusa COVID-19 želimo da vas obavestimo da će poručena roba biti isporučena u roku ne dužem od 72 sata, po preuzimanju robe od strane kurirske službe. Pet Spot d.o.o. i City Express će preduzeti sve neophodne aktivnosti kako bi ovaj rok bio što kraći. Zahvaljujemo se na razumevanju. City Express će dostavu vršiti na otvorenom, ispred vaših ulaza, u cilju zaštite i očuvanja bezbednosti vašeg zdravlja i zdravlja lica iz dostavne službe. Izuzetak su lica iznad 65 godina starosti, trudnice i lica sa posebnim potrebama.

Pet Spot d.o.o. nudi mogućnost registracije kupca i to prepušta vašem ličnom izboru. Registracija omogućava čuvanje svake započete porudžbine kao i pregled prethodnih porudžbenica. Registrovani korisnik u postupku registracije popunjava tražene podatke. Svaki registrovani korisnik dobija svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Korisnik mora biti svestan da svojim korisničkim imenom i lozinkom može isključivo raspolagati sam, odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik lično odgovara za sadržaj koji upisuje na stranicu www.petspot.rs.

Svi artikli sa sajta se nalaze u ponudi za dostavu, izuzev artikala koji se usled veličine, lomljivosti ili specifičnosti ne mogu isporučiti. Kod ovih artikala je navedeno da je moguće preuzimanje u MP objektu. Porudžbine koje se preuzimaju lično u našim objektima, kupci mogu preuzeti u roku od 3 dana (72h), od datuma potvrde porudžbine. Nakon tog perioda, kreirana porudžbina više neće biti dostupna za preuzimanje.

Molimo vas da posebnu pažnju obratite pri kupovini opreme i u polju napomene naznačite željenu boju, šaru, oblik. Ovo napominjemo jer se pojedine slike artikala odnose na grupu artikala u okviru koje postoje varijeteti.

Period obrade poružbine je 48h, a vaša porudžbina je aktivna 72 sata. Ukoliko je porudžbina kreirana petkom ili u danima vikenda, proces obrade počinje u ponedeljak. Za sve porudžbine kreirane posle 17h, proces obrade započinje prvog narednog radnog dana.

Pet Spot d.o.o. zadržava pravo da poništi svaku porudžbinu za koju ustanovi da sadrži nepotpune ili netačne podatke, kao i porudžbinu kod koje ne stupi u kontakt sa poručiocem na osnovu dostavljenih informacija. Nakon prijema porudžbine, bićete kontaktirani u slučaju da iz bilo kog razloga nismo u mogućnosti da realizujemo vašu porudžinu.

U slučaju bilo kakvih problema i nejasnoća prilikom procesa poručivanja, slobodno kontaktirajte našeg operatera na e-mail: prodaja@petspot.rs ili na tel. 063/291722, ponedeljak - petak  09-17 časova.

Rokovi za isporuku robe mogu biti produženi ukoliko Kupac zatraži posebnu izmenu porudžbine. Kupac će o tome biti unapred obavešten.

Nakon obavljene kupovine, a pre isporuke na kućnu adresu, specifikacija izabranih proizvoda se ne može menjati.

Kupac je u mogućnosti da se nakon porudžbine informiše o statusu iste na internet stranici kurirske službe, ili na broj telefona: +38163291722.

Kurirska služba će vas kontaktirati pre isporuke pošiljke. Isporuka se vrši radnim danima, u periodu od 09 do 17h. Molimo vas da u tom periodu budete raspoloživi za dostavu. Ukoliko vas kurirska služba ne nađe na adresi, isporuka će biti ponovljena još jednom, nakon čega se vraća u magacin PetSpot-a. U slučaju neuspele isporuke, troškove naknadne dostave snosi Kupac, bez obzira na vrednost porudžbine.

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno iskontrolišete paket utvrđujući njegovu ispravnost. Ukoliko smatrate da je došlo do fizičkog oštećenja paketa ili proizvoda u njemu, molimo vas da odbijete prijem pošiljke i obavestite nas pozivanjem broja 063291722. Takođe, prilikom preuzimanje robe sa rokom trajanja, molimo vas da rok iskontrolišete u prisustvu predstavnika kurirske službe. Pet Spot d.o.o. neće uvažavati naknadne reklamacije koje se odnose na rok trajanja artikla. Ukoliko ste saglasni da je pošiljka adekvatnih kvantitativnih i kvalitativnih svojstava, molimo vas za preuzimanje, uz potpis adresnice kurirskoj službi.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem broja 063/291722.

Osnovni podaci o firmi

NAZIV: Pet Spot d.o.o. Beograd-Zemun
MATIČNI BROJ: 20948116
PIB: 108185387
DRŽAVA: Srbija
MESTO: Beograd (Zemun)
POSTANŠKI BROJ: 11080
ADRESA: Autoput za Zagreb 18

Web porudžbine: +38163291722
Prodaja: +381607406030
Email: prodaja@petspot.rs

© PetSpot 2024. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

063 29 17 22

Svakog dana: 09 - 21h

Pišite nam

prodaja@petspot.rs