POLITIKA PRIVATNOSTI

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

Pet Spot d.o.o., kao društveno odgovorna kompanija, brine o zašiti vaših ličnih podataka poštujući odredbe Zakona o zaštiti potrošača (Sl.glasnik RS 62/2014, 6/2016-dr.zakon I 44/2018 dr.zakon), kao i Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (Sl.Glasnik RS broj 87/2018). Pet Spot d.o.o. se obavezuje da će čuvati sve vaše lične podatke i ni pod kojim uslovima ih neće ustupati trećem licu, osim ukoliko to Zakon ne bude naložio. Pet Spot d.o.o. se obavezuje da će omogućiti bezbedno i sigurno poslovanje sa našom kompanijom.

Da bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu, potrebni su nam Vaši: ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbine.

Kompanija Pet Spot d.o.o. će vaše lične podatke koristiti isključivo u svrhe tehničke administracije web sajta, kako bi vam omogućila pristup posebnim informacijama ili vas kontaktirala sa informacijama u vezi sa vašom porudžbinom.

Lične podatke korisnika, www.petspot.rs će čuvati i sprečiti svaku njihovu zloupotrebu. Korisnik bilo kada može zamoliti za upoznavanje sa ličnim podacima koje operater obrađuje, njihovo ograničavanje, brisanje, ispravljanje ili prenos podataka.

Podatke vezane za artikle vaše potrošačke korpe, kao i o stranicama koje posećuju naši korisnici, koristimo u cilju poboljšanja ponude i unapređenja uslova sigurnije i udobnije kupovine uz ostvarenje pogodnosti.

Vaši lični podaci nikada i ni na koji način neće biti zloupotrebljeni.

ZAŠTITA PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Cookies

Petspot.rs koristi "cookies", kako bi Vam pomogao da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama. Cookie je tekstualni fajl koji je smešten na Vašem hard disku od strane web servera. Cookie-ji ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru. Cookie-ji su jedinstveno dodeljeni Vama i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji Vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha cookie-ja je da obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme. Saglasnost i promena uslova korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. PET SPOT DOO se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.

© PetSpot 2020. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane