Obaveštenje: Poštovani kupci, ukoliko se odlučite za opciju ličnog preuzimanja porudžbina u našim maloprodajnim objektima, neophodno je prethodno online plaćanje isključivo platnim karticama.

O nama

Moderan život sa kućnim ljubimcem zahteva i adekvatnu podršku i mogućnost izbora.

Zato je, u novembru 2019. godine, otvoren prvi Pet Spot supermarket, inspirisan potrebom tržišta za celovitom ponudom i kompletnim, uvek raspoloživim asortimanima kvalitetnih i proverenih svetskih brendova za kućne životinje, na oduševljenje ljubimaca i njihovih vlasnika.

Pet Spot je dizajniran kao dinamičan i savremen poslovni sistem za uvoz, distribuciju i maloprodaju širokog spektra proizvoda u kategoriji hrane, nege, opreme, medicinske hrane i lekova za sve vrste kućnih ljubimaca, i podržan je profesionalnom uslugom stručnog i kvalitetno obučenog tima koji je u potpunosti posvećen kupcima i njihovim ljubimcima.

Tako je sada, po prvi put na našem tržištu, na preko 1300 m2, dostupan kompletan izbor najvećih svetskih brendova u superpremium, premium i economy kategoriji, sa izuzetno snabdevenom veterinarskom apotekom i dežurnim veterinarom, bogato opremljenim pet zoo-om sa raznovrsnim pticama i malim životinjama, i velikim akvarijumom sa preko 100 vrsta ribica.

Ovako atraktivna Pet Spot ponuda podržana je konstantnim promotivnim aktivnostima i konkurentnim cenama.

Pet Spot supermarket se nalazi u pet friendly prodajnom centru Mega Maxi pored Ade Ciganlije, sa praktičnim prilazom iz svih delova grada, velikim besplatnim parkingom i svim potrebnim uslovima za uvek ugodnu i praktičnu kupovinu za sve kategorije potrošača, uz on-line dostupnost preko 6500 artikala.

Pet Spot primenjuje evropske standarde kvaliteta i fer poslovanja, a svojim kompanijskim vrednostima pre svega smatra sreću kućnih ljubimaca, bezbrižnost vlasnika, poštovanje zaposlenih i saradnika, oplemenjivanje društva i očuvanje okoline.

Vaš Pet Spot

© PetSpot 2023. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

063 29 17 22

Svakog dana: 09 - 21h

Pišite nam

prodaja@petspot.rs