Obaveštenje: Poštovani kupci, ukoliko se odlučite za opciju ličnog preuzimanja porudžbina u našim maloprodajnim objektima, neophodno je prethodno online plaćanje isključivo platnim karticama.

Hranilice i mrestilice

Hranilice za ribe su idealan dodatak svakom akvarijumu, posebno ako je vlasnik često odsutan. Automatska hranilica ispušta zadatu količinu hrane u zadatim intervalima, što omogućava brigu o ribicama čak i preko 30 dana kod profesionalnih modela, međutim zbog drugih obaveza u održavanju akvarijuma odsustva od preko 10 dana treba izbegavati. Hranilice se mogu napajati baterijama ili putem strujne mreže, a osim izbacivanja veće količine hrane na svakih nekoliko sati, i mogu ubacivati i po veoma male količine u čestim intervalima, što se smatra boljim za ribe.

Mrestilice za akvarijum predstavljaju izolacionu kutiju u kojoj ribice koje su se tek izlegle mogu da porastu do veličine kada više neće biti plen drugim ribama iz akvarijuma. Mrestilica se može koristiti i za izolaciju bolesnih riba, a u ponudi su i mrestilice koje su potpuno zasebni mali akvarijumi. Automatske hranilice i mrestilice brendova Resun, Zolux, i Sera su osnova ponude PetSpot-a.

+ Saznaj više - Zatvori
Set Descending Direction
Svi proizvodi Akcija
Pogledaj kao Grid List

7 Rezultata

po strani
Set Descending Direction
Pogledaj kao Grid List

7 Rezultata

po strani
Set Descending Direction
© PetSpot 2023. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

063 29 17 22

Svakog dana: 09 - 21h

Pišite nam

prodaja@petspot.rs