Medicinska hrana

Medicinska hrana za pse može ublažiti većinu hroničnih bolesti, a prodaja medicinske hrane za pse je jedna od specijalnosti Pet Spot-a. Cena medicinske hrane za pse može biti visoka, tako da niže cene u Pet Spotu donose veliku realnu uštedu.

Kada psi imaju problema sa probavnim traktom (gastritis, enteritis), daje se hrana koja se lako vari, ima malo masti, veću količinu vlakana i ne izaziva alergijske reakcije. U slučaju pojave dijabetesa, naglasak je na hrani bez dodatih šećera, dok se za bolesti bubrega daje hrana sa nižim sadržajem sodijuma i fosfora. Slično je i kod urinarnih problema, pri čemu je tada važno da u hrani bude redukovan i kalcijum. Za bolesti srca preporučuje se hrana bogata taurinom, a siromašna sodijumom. Protiv bolesti jetre koristi se hrana bogata vlaknima, sa nižim sadržajem bakra i proteina.

Osim medicinske hrane koja se koristi za borbu protiv specifičnih bolesti, mnogi vlasnici kupuju i hranu koja deluje preventivno, posebno kada je u pitanju nega zuba kod pasa, očuvanje pokretljivosti ili sprečavanje pojave kožnih bolesti. Dijetalna hrana za pse eliminiše gojaznost i sprečava povratak gojaznosti.

+ Saznaj više - Zatvori
Set Descending Direction
Svi proizvodi Akcija
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-36 od 124

Page
po strani
Set Descending Direction
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-36 od 124

Page
po strani
Set Descending Direction
© PetSpot 2024. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

063 29 17 22

Svakog dana: 09 - 21h

Pišite nam

prodaja@petspot.rs