Obaveštenje: Poštovani kupci, ukoliko se odlučite za opciju ličnog preuzimanja porudžbina u našim maloprodajnim objektima, neophodno je prethodno online plaćanje isključivo platnim karticama.

Kavezi i oprema za kaveze

Prodaja kaveza za ptice je jedna od specijalnosti PetSpot-a, jer smo kao prodavnica sa velikim prodajnim prostorom i magacinima u prilici da kupcima ponudimo najveći izbor kaveza za ptice, uz odlične cene. Kavezi za papagaje i kavezi za kanarince su najtraženiji, pri čemu su veći kavezi stojeći, dok mali mogu biti i viseći. Posle izbora kaveza sledi i izbor pojilice za ptice i hranilice za ptice, kao i stajalica, kadica i drugih elemenata.

Hranilice za ptice se prodaju u velikom broju oblika, kao što su činije za velike ptice, silosi ili kućice-hranilice, uz jednako dobar izbor pojilica za ptice. Napredniji i veći kavezi sadrže i brojne dodatke, kao što su ugrađene hranilice i pojilice, kao i fioka koja omogućava da se dno kaveza očisti na najlakši mogući način, pri čemu je cena i ovih sofisticiranih kaveza vrlo povoljna, te ih preporučujemo čak i vlasnicima koji po prvi put uvode pticu u dom.

+ Saznaj više - Zatvori
Set Descending Direction
Svi proizvodi Akcija
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-36 od 66

Page
po strani
Set Descending Direction
Pogledaj kao Grid List

rezultati 1-36 od 66

Page
po strani
Set Descending Direction
© PetSpot 2023. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

063 29 17 22

Svakog dana: 09 - 21h

Pišite nam

prodaja@petspot.rs