PetSpot - Karijera

Mi smo grupa posvećenih ljudi, koju vodi ljubav prema životinjama i kućnim ljubimcima. Skupili smo se oko zajedničke ideje, da ljubimcima i njihovim vlasnicima pomognemo da ostvare mnogo lepih zajedničkih trenutaka, a da jedan od njih bude prijatna i ugodna kupovina. Zajedništvo i entuzijazam nas drže čvrsto, u timu koji smo gradili na iskrenoj komunikaciji i otvorenoj radnoj sredini. Shodno tome, uvek smo u potrazi za ljudima koji dele naš pozitivan stav i vrednosti.

U PetSpot-u znamo da delatnost kojom se bavimo nije samo posao. Kada pomažete životinjama i ljudima da žive zdraviji i srećniji život zajedno, sigurno ćete se i sami osećati dobro. Naša vizija je stvaranje bolje svakodnevice za kućne ljubimce i njihove vlasnike, ali i za naše saradnike.

Tražimo proaktivne pojedince, spremne da budu deo tima u kom entuzijazam, agilnost i posvećenost dolaze do izražaja. Ambicija, osećaj pripadnosti timu i komunikativnost su ono što nas pokreće. Ako delite naše vrednosti, spremni ste da učite i želite da napredujete, imate pozitivan radni stav i volite životinje - biće nam drago da nam se pridružite.

Prodavac

Beograd, Ada i Beograd, Zemun

Puno radno vreme, 1. i 2. smena

Ugovor

Kasir

Beograd, Ada

Puno radno vreme, 1. i 2. smena

Ugovor

Poslovođa u maloprodajnom objektu

Beograd, Ada i Beograd, Zemun

Puno radno vreme, 1. i 2. smena

Ugovor

© PetSpot 2024. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

063 29 17 22

Svakog dana: 09 - 21h

Pišite nam

prodaja@petspot.rs