Obaveštenje: Poštovani kupci, ukoliko se odlučite za opciju ličnog preuzimanja porudžbina u našim maloprodajnim objektima, neophodno je prethodno online plaćanje isključivo platnim karticama.

Odelca i obuća

Većini malih pasa neka vrsta odeće je potrebna već kada se temperatura spusti ispod +10°C. Polarni psi mogu biti napolju i na temperaturama koje se retko beleže u Srbiji (ispod -20°C), a šape otpornijih rasa mogu da zaštite psa od hladnoće i do -30°C. Kod malih rasa je situacija drugačija, i svaki mali pas morao bi imati odeću za hladno vreme.

Džemperi za pse su veoma dobro rešenje, posebno za kratkodlake pse, jer nisu pretopli kao jakne, i mogu se koristiti i kada je temepratura iznad nule. Svakom psu potrebna je kabanica, jer ona ga ne pregreva i čini šetnju po kiši mogućom, pri čemu neki psi veoma vole da se šetaju po kiši. Jakna za pse preporučuje se samo tokom hladnih zimskih meseci. Prilikom nabavke potrebno je obratiti pažnju da pas može da stavi kapuljaču, budući da će nekim psima kapuljača padati preko očiju, a nekima će se stalno podizati, što zavisi od oblika glave. Cipelice za pse koriste se da pas ne bi unosio blato u dom, i dobro ih je posedovati, pa makar ih pas nosio samo kada pada kiša.

+ Saznaj više - Zatvori
Set Descending Direction
Svi proizvodi Akcija
Pogledaj kao Grid List

rezultati 181-210 od 210

Page
po strani
Set Descending Direction
Pogledaj kao Grid List

rezultati 181-210 od 210

Page
po strani
Set Descending Direction
© PetSpot 2023. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

063 29 17 22

Svakog dana: 09 - 21h

Pišite nam

prodaja@petspot.rs