Najbolji psi za stan- 4 rase pogodne za život u stanu

Najbolji psi za stan- 4 rase pogodne za život u stanu

Ljubav prema psima i život u stanu ne bi trebalo da budu isključive kategorije, iako često jesu. Pse smatramo živahnim, punim energije, ali na radost onih koji bi voleli da imaju novog cimera, postoje vrste pasa kao stvorene za život u stanu.

Obožavaju da se izležavaju i maze, ne linjaju se i ne laju puno. Zato, napravite mesta u svom prostoru za čovekovog najboljeg prijatelja!

Predstavljamo Vam apsolutne pobednike u kategoriji pasa koji su pogodni za život u stanu.

Maltezer

Ovu rasu ste verovatno upoznali, jer je najčešći izbor onih koji žele malog kućnog psa, umiljatog i ne previše zahtevnog i aktivnog. Ova pasmina je jako odana i obožava da se mazi, zato je idealna za veće porodice. Maltezer zahteva kontinuiranu negu nežne dlake, što neće biti teško uz PetSpot proizvode za negu i higijenu pasa gde ćete pronaći odgovarajući šampon, balzam, četku i parfem za svog maltezera.

 

Francuski buldog

Ovaj mališa je jedna od najpopularnijih rasa pasa za gradski život u malim stanovima. Pametan je i brzo uči osnovne komande i lako se prilagođava novim osobama u svom okruženju. Dakle, obožavaće Vaše goste! Za umerene šetnje do pola sata dnevno biće Vam potrebni odgovarajuća ogrlica i povodac za male pse do 15kg, a kako je rasa podložna problemima sa očima, istražite preparate za negu očiju.

Zlatni retriver

Iako se smatra za velikog psa, zlatni retriver je u stvari pas srednje veličine. Odličan je izbor za veći stan i porodicu sa decom. Na listi najpopularnijih rasa svih vremena, ali i listi idealnih porodičnih pasa za život u zatvorenom našao se zbog svoje inteligencije, druželjubivosti, odanosti i smirenosti. Sve što ste želeli od psa dobićete u ovom ,,zlatnom momku“. Retriveri su veliki gurmani i zahtevaju nešto obilniji obrok koji može biti suva hrana ili vlažna hrana. Za lakšu i uspešniju dresuru retrivera redovno ga nagrađujte poslasticama.

Mops

Mops je savršen cimer onima koji ne provode dosta vremena u stanu, ali i kada su tu više vole da se igraju sa svojim psom nego da ga maze. Visina i težina rase su takve da ga i te kako preporučuju za boravak u malim stanovima. Mops će pružiti puno ljubavi svom gazdi, posebno ukoliko bude kreativan kada su igračke u pitanju. Ovaj nestaško može imati problem sa kostima, ali se isti može umanjiti ili rešiti odgovarajućom suplementacijom.

Nakon odluke da svoj prostor i život obogatite četvoronožnim ljubimcem, obezbedite osnovne stvari koje će njemu i Vama olakšati prilagođavanje. To su svakako pomoćna sredstva i predmeti za higijenu prostora, oprema za psa, kao što su kreveti, odelca, posude za hranu i vodu, antiparazitici, i najbitnije ukusna hrana specijalno napravljena za pse određenih karakteristika. Sve ovo, kao i mnoštvo korisnih saveta čeka Vas i Vašeg novog prijatelja u PetSpot-u. Dobrodošli!



© PetSpot 2024. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane

Pomoć pri kupovini

Za više informacija, pomoć ili poručivanje, slobodno nas kontaktirajte:

Pozovite nas

063 29 17 22

Svakog dana: 09 - 21h

Pišite nam

prodaja@petspot.rs