Hermann BARF Sirova Hrana Original 5kg (10x500g)

Home Psi Hrana za pse Sirova i zamrznuta hrana Hermann BARF Sirova Hrana Original 5kg (10x500g)
Nema na stanju
IDENT
015211
3.690,00 
PDV uračunat u cenu, nema skrivenih troškova.
Isporuka porudžbina koje prelaze 30kg se obračunavaju po cenovniku kurirske službe.

Karakteristike

  • barcode: 3859893067068
  • Tip: Govedina
  • Brand: Hermann Barf
  • Pakovanje: (10x500g)
Opis

Potpuna je i balansirana hrana namenjena odraslim psima i psima u razvoju svih rasa. Veoma je povoljna za hranjenje mladih pasa zbog naglašenog uticaja na razvoj zdravih kostiju i čeljusti.

Bogat je izvor belančevina i esencijalnih aminokiselina, enzima, vitamina i minerala, koji su sačuvani u prirodnom obliku.

Velika je prednost ovog proizvoda to što sadrži mlevene kosti i hrskavicu kao prirodan izvor minerala i materija bitnih za zdravlje zglobova. Tako obrađena kost sigurna je za sve pse, nema straha od ozleda zuba ili probavnog sistema, prihvatljiva je za štenad, te male i minijaturne rase pasa.

Sastav (govedina 94%)goveđe meso, goveđi burag (jedan od predželudaca goveda; tripice, fileki), jetra, kosti, mlevena hrskavica, povrće, beli luk, slatka crvena paprika.

Analitički sastav (100g proizvoda): Ukupne masti 11,12 g (od toga zasićene 5,4 g), ugljeni hidrati 1,9 g (od toga šećeri 0,63 g), vlakna 1,27 g, belančevine 15,6 g, natrijum u tragovima, kalcijum 2630 mg, fosfor 1557 mg.

Bez konzervansa, veštačkih boja, pojačivača ukusa, pesticida i drugih aditiva uobičajenih u većini ostale hrane za pse.

Uputstvo za hranjenje: Količinu hrane potrebne za jedan obrok treba odmrznuti i poslužiti kada je sobne temperature. Ova se hrana ne sme izlagati visokim temperaturama, kuvati niti zagrevati u mikrotalasnoj pećnici.

Odmrznuti BARF može se čuvati u frižideru 24h. Obrok izvađen iz frižidera takođe treba poslužiti kada se zagreje na sobnu temperaturu.

Broj i veličina obroka: Preporučuje se psa izvagati pre početka hranjenja BARF-om i 2 do 3 nedelje posle. Zavisno od toga šta se htelo postići (zadržavanje telesne mase, gubitak kilograma, povećanje mase) prilagoditi veličinu obroka.

Odrasle, zdrave pse preporučuje se hraniti jednom dnevno. Ako je pas naučen jesti 2–3 obroka dnevno može se nastaviti i u tom ritmu.

Više puta dnevno obično se hrane štenad, visokogravidne kuje, kuje u laktaciji i psi sa zdravstvenim problemima.

Veličina obroka zavisi od telesne mase, aktivnosti i dobi psa. 

Obrok bi trebao iznositi 2-5% telesne mase.
Za odraslog umereno aktivnog psa to je najčešće oko 2% telesne mase.

© PetSpot 2021. Sva prava zadržana Razvoj Smart Web. vrh strane